India – Karnataka – Kerala

Evolve Back Hotels

Coorg – Kabini – Hampi

Evolve Back Hotels

Evolve Back is een kleinschalige boutique hotelgroep met drie hotels in India. Stuk voor stuk combineren de hotels luxe met authenticiteit. Je geniet van een uiterst comfortabele vakantie-ervaring en tegelijkertijd word je ondergedompeld in de pure natuur en cultuur van het land.

Coorg: CHIKKANA HALLI ESTATE

De Chikkana Halli Estate is een bijzonder en luxueus hotel gelegen in Coorg, officieel Kodagu. De regio wordt gekenmerkt door beboste heuvels en kruiden- en koffieplantages. Verspreid over een plantage van 300 hectare bevinden zich de verschillende villa’s van het hotel.

In elke villa geniet je van een privézwembad en een prachtig uitzicht. Laat je verwennen in de spa, kom tot rust in de lounge, bezoek het koffie- en cultuurmuseum of proef van de rijke Indische gastronomie…

Geniet van authentieke luxe tussen de subtiele geuren van koffie en kruiden.

Kabini: KURUBA SAFARI LODGE

De Kuruba Safari Lodge is gelegen in Kabini, op de grens van twee nationale parken. De regio is een van de topbestemmingen in India wat natuur betreft. In moderne luxe geniet je van het wildlife dat de omgeving te bieden heeft.

De ruime accommodaties zijn gebouwd in de authentieke dorpsstijl van de Hadis (traditionele dorpen) en zijn allen voorzien van eigen jacuzzi of zwembad.

Vanuit het resort vertrek je bovendien gemakkelijk op excursie. De eigen natuurgidsen van Evolve Back nemen je te voet, per boot en per jeep mee op verkenning in de omgeving. Naast meer dan driehonderd soorten vogels, kan je in de omgeving ook tijgers, luipaarden en olifanten spotten.

Hampi: KAMALAPURA PALACE

Luxe op zijn best? In het Kamalapura Palace in Hampi waan je je in het Vijayanagara Rijk van de 14e eeuw, destijds het grootste en machtigste koninkrijk van India. Het hotel ademt de grandeur van de middeleeuwse hoogtijdagen van Hampi uit. In elke suite vind je traanvormige bogen, een hemelbed en een terras met uitzicht op de lotusvijvers.

Achter het hotel liggen de UNESCO-werelderfgoedlocaties van Hampi, de voormalige hoofdstad van het Vijayanagara Rijk. Bezoek de Sri Virupaksha Tempel en de Vijaya Vittala Tempel en geniet van de adembenemende architectuur en uitgestrekte uitzichten over de stad en de omringende heuvels.

Hampi ligt erg afgelegen tegenover andere toeristische sites in India, maar nieuwe binnenlandse vluchten vanuit Bangalore zorgen er voor dat je eenvoudig dit paradijs kan ontdekken.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief