Nepal

Pavilions Himalayas Pokhara

Pavilions Himalayas – The Farm- Pokhara – Nepal

Pokhara, een klein stadje aan een prachtig meer met zicht op de hoge toppen van de Annapurna, heeft er sinds een aantal jaren een prachtig hotel bij. Het Pavilions Himalayas ligt even buiten de stad, temidden van groene terrasvelden, en biedt de meerwaardezoeker een prachtige verblijfplaats om in alle rust te genieten.

TOP COMFORT IN PAVILIONS HIMALAYAS

15 zorgvuldig ingerichte villa’s voorzien van alle modern comfort en de nodige privacy, zorgen er voor dat je hier uitgebreid kan relaxen na een trekking in het Annapurna-gebied  of gewoon kan genieten van de rust. Vanuit het resort kunnen probleemloos verschillende uitstappen in de omgeving van Pokhara gemaakt worden. Het Fewa-meer, het Tibetaanse kamp, het uitzichtspunt Sarangkot of het mooie dorp Dhampus zijn zeker een bezoekje waard.

Douglas, de eigenaar, woont reeds meer dan 25 jaar in Nepal en is actief in de NGO-wereld. Een belangrijk deel van de opbrengst van het hotel wordt trouwens geïnvesteerd in de ontwikkeling van de lokale gemeenschap. Ook ecologisch is Pavilions Himalayas een buitenbeentje: zonnepanelen, een eigen waterrecuperatie-systeem, een biogas-installatie en een grote biologische tuin zorgen er voor dat het hotel volledig in zijn eigen onderhoud kan voorzien. De schaarse middelen van de omliggende dorpen worden hierdoor niet belast. De velden van het naburige dorp lopen trouwens door het resort zodat je de lokale landbouwers aan het werk ziet op hun velden en een praatje kan aanknopen.

Naast de villa’s is er een spa- en welnesscentrum, een buitenzwembad met zicht op de Peace Pagoda en een heerlijk restaurant.

Sinds kort heeft deze accommodatie ook een 2de verblijf in Pokhara geopend: het Pavilions Lake View Camp op een afgelegen plekje aan het Fewa Meer. Hier kan je verblijven in een van de 8 luxueuze tenten. Beide accommodaties kunnen gecombineerd worden in een 1 reis.

Pavilions Himalayas maakt deel uit van een kleine groep comfortabele hotels met vestigingen in o.m. Phuket en Bali.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief