India – Rajasthan – Uttar Pradesh

Oberoi Hotels

Topcomfort in Delhi – Agra- Jaipur – Udaipur – Ranthambore

Oberoi Hotels Rajasthan

De Oberoi Hotels behoren sinds jaar en dag tot de absolute tophotels van India. Deze keten van luxehotels heeft accommodaties over het hele subcontinent (en daarbuiten) en mikt resoluut op reizigers die India in absoluut topcomfort willen beleven. Oberoi heeft een hotel in vrijwel elke toeristische trekpleister van Rajasthan zodat we zonder probleem een rondreis op maat kunnen uitwerken waarbij je geniet van enkele van de mooiste hotels van India. Authentiek, stijlvol, verrassend en zonder gelijke…

Oberoi Amarvilas Agra

Als er 1 hotel is dat wij in Agra zonder verpinken aanbevelen, dan is het wel de Amarvilas. Vanuit elke kamer heb je er zicht op de iconische Taj Mahal. Prachtige suites, uitgestrekte tuinen, grote terrassen en rustplaatsen,… en dat allemaal op nauwelijks 600m van de Taj Mahal, het liefdesmonument van Shah Jahan voor zijn echtgenote Mumtaz Mahal.

Dineren bij kaarslicht met zicht op de Taj, genieten van de rijke Indische gastronomie, je laten verwennen in de Spa… kortom de Oberoi-gastvrijheid op zijn best.

Oberoi Udaivilas Udaipur

Oberoi Udaivilas sleepte verschillende keren de award van ‘Beste Hotel in Azië’ in de wacht. En terecht…

Het hotel ligt in een tuin van 30 hectare en is gebouwd in de stijl van een traditioneel paleis met prachtige fonteinen en paviljoenen. Het ligt aan de oevers van het Pichola meer en biedt unieke zichten over de stad en over het meer.

De kamers en suites zijn uiteraard schitterend, maar Oberoi Udaivilas heeft ook een grote spa om te relaxen na een dagje in de Merenstad. Verschillende restaurants bieden het beste van wat de Indische keuken te bieden heeft. Het is een ideale uitvalsbasis om Udaipur en omgeving te verkennen, als je er tenminste nog weg wilt…

Oberoi Rajvilas Jaipur

Op een halfuurtje rijden van de Roze Stad koestert Rajvilas zich op een domein van 15 hectare. Dit unieke hotel was het eerste Oberoi Hotel volgens het ‘Vilas’-concept en scoort nog steeds een hoge waardering bij liefhebbers van de betere hotels.

Alle kamers en suites zijn ruim en voorzien van prachtige badkamers met verzonken marmeren baden. Sommige kamers liggen rond kleine binnenkoertjes zodat je volop de sfeer van een oud paleis ervaart. Andere kamers hebben een eigen tuin met privé-zwembad.

Vanzelfsprekend is er ook hier weer een uitgebreide wellness en tal van mogelijkheden om te proeven van Indische en Aziatische specialiteiten.

Oberoi Vanyavilas Ranthambore

‘Glamping 2.0’ zo kan je dit mooie Oberoi resort aan de rand van het Ranthambore Tijger Park nog het best beschrijven. 25 permanente tenten voorzien van alle comfort, garanderen je een unieke wildlife-ervaring.

Na een van de dagelijkse tijgersafari’s (met privé-jeeps !) kan je volop tot rust komen aan een groot zwembad of in de prachtige Banyan spa. Natuurliefhebbers kunnen elke avond genieten van lezingen en workshops door natuurgidsen en -fotografen.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief