Nepal

Tiger Mountain Lodge Pokhara

Tiger Mountain Lodge Pokhara – Nepal

Reeds jaren een ‘instituut’ in Pokhara, weg van de drukte rond het Fewa-meer en gelegen op een heuvelkam met de beste uitzichten op de bergen. Marcus en zijn team ontvangen je in de Tiger Mountain Lodge op weergaloze wijze voor een luxueus verblijf in alle rust.

DE MOOISTE ZICHTEN OP DE ANNAPURNA VANUIT TIGER MOUNTAIN LODGE

Tiger Mountain Lodge bestaat uit een aantal comfortabele privé-bungalows en heeft zonder twijfel het zwembad met het mooiste uitzicht van de hele Himalaya.

De Tiger Mountain Lodge is ideaal om na een trekking of tijdens een rondreis even tot rust te komen, om te genieten van een boek uit de rijkgevulde bibliotheek en om eindeloos te blijven kijken naar de majestueuze pieken van de Annapurna onder het genot van een goed glas wijn.

DE UNIEKE SFEER VAN TIGER MOUNTAIN LODGE

Sinds jaar en dag is de Tiger Mountain Lodge een van de meest charmante verblijfplaatsen in Nepal.

Gelegen op een heuvelkam op een half uurtje rijden van het centrum van Pokhara, bouwde eigenaar Marcus Cotton een uniek kleinschalig eco-resort waar relaxen en rust centraal staan.  De lodge ligt op ongeveer een half uur rijden van Pokhara en je voelt je ver weg van de toeristische drukte rond het Fewa-meer.

Het resort bestaat uit een aantal vrijstaande bungalows gelegen op een heuvelkam met de mooiste uitzichten op de Annapurna-keten. Een centraal hoofdgebouw bevat een restaurant waar gezonde maaltijden met groenten uit de eigen biologische tuin worden opgediend. Ontspannen kan op de vele terrassen, op talloze schaduwrijke plekjes en natuurlijk aan de rand van de mooiste infinity pool van Nepal, pal met zicht op de Annapurna.

Wie in de Tiger Mountain Lodge verblijft, wordt helemaal ondergedompeld in een nostalgische koloniale sfeer en kan genieten van de topservice van Marcus en zijn team. Samen met hen kan je in de omgeving prachtige wandelingen maken, kan je vogels en vlinders gaan bewonderen, kan je rustig genieten van een goed boek uit de rijkgevulde bibliotheek of kan je zelfs de keuken induiken met een van de koks.

Om ten volle de sfeer van Tiger Mountain Lodge te proeven, is het aangewezen om er minstens enkele dagen te verblijven: de lodge is niet echt een ‘doorreishotel’. Sommige reizigers verblijven er zelfs een week of langer.

De Tiger Mountain Lodge kan perfect geintegreerd worden in je Nepal-reis. Je kan er verblijven voor of na een trekking in de Annapurna, of je kan de lodge ook gebruiken als uitvalsbasis voor een bezoek aan Pokhara en omgeving. Het stadje ligt op ongeveer een halfuur rijden van de lodge. Wie in stijl wil arriveren, kan gebruik maken van de helipad.

Je verblijft er in een volpension-formule. Alle activiteiten die door Marcus en zijn team aangeboden worden zoals wandelingen met gids naar naburige dorpen en valleien zijn inbegrepen in de prijs.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief