Myanmar

Bagan Lodge

Bagan Lodge – Myanmar

De tempels van Bagan zijn een van de grootste toeristische trekpleisters van Myanmar. Er zijn dan ook heel wat aangename hotels in de buurt van deze uitgestrekte tempelvlakte. Bagan Lodge is reeds jaren onze absolute favoriet door zijn uitstekende service, gezellige sfeer en prachtige omgeving.

BAGAN LODGE

Met 82 villa’s en 4 suites is Bagan Lodge best een vrij groot hotel naar Birmese normen. Toch heb je er een huiselijk gevoel eenmaal je door de lobby het hotel hebt betreden.

Centraal ligt een prachtig zwembad, geflankeerd door het restaurant en een gezellige bar. Het is er heerlijk toeven na een dagje rondtoeren tussen de tempels van Bagan.

Verspreid in de tuin liggen de verschillende villa’s, deels opgebouwd in steen, deels in canvas. Je krijgt er het echte ‘lodge’-gevoel, maar dan wel met alle moderne topcomfort.

Bagan Lodge is interessant gelegen om de verschillende bezienswaardigheden van Bagan én de ruime omgeving te bezoeken. Onze lokale gidsen pikken je elke ochtend op voor een goedgevulde dag en in de (late) namiddag kan je dan nog even genieten van de faciliteiten van de lodge of van een welverdiende massage.

De meeste gasten verblijven minstens 2 nachten in Bagan omdat er zoveel te beleven valt. Een absolute must is zeker een ballonvaart over de tempelvlakte bij zonsopgang.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief