Myanmar

Belmond Governor’s Residence – Yangon

Belmond Governor’s Residence – Yangon

Belmond Governor’s Residence combineert luxe met een unieke ‘colonial touch’ . Het is een prachtige plek om even bij te komen na een lange vliegtuigreis of om je reis door Myanmar in stijl af te sluiten.

KOLONIAL CHIC IN HET OUDE YANGON

Belmond is al decennia een naam als een klok als het op luxeverblijven aankomt. Belmond Governor’s Residence in Yangon biedt naast de luxe echter een unieke ‘colonial touch’ waardoor je van Yangon kan genieten in een unieke setting.  Wie Governor’s Residence binnen stapt, treedt binnen in een andere wereld. Een wereld uit de jaren 20 van de vorige eeuw toen dit koloniale gebouw het huis was van de gouverneur van het zuidelijke deel van het voormalige Birma. Alles ademt nostalgie uit, maar combineert dit met de nodige luxe en Britse flair. De ligging in het oude ambassade-district van Yangon zorgt ervoor dat je ver verwijderd bent van de drukte van de binnenstad. Het uitgestrekte domein omvat een prachtige tuin met lotusvijvers, immense bomen en een prachtig aangelegd park.

Met slechts 49 kamers en suites is het hotel bewust vrij kleinschalig gehouden zodat de staff zich volledig aan zijn gasten kan wijden. Je kan stijlvol dineren bij kaarslicht op de terrassen in de tuin, genieten van een aperitief bij het zwembad na een lange dag in Yangon. Een prachtige spa en een zwembad maken het plaatje compleet.

Het hotel is een aanrader voor wie houdt van stijlvolle luxe in een zeer authentiek kader.

We nemen Belmond Governor’s Residence graag op in je rondreis door Myanmar.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief