Reizen die helpen

Reizen die helpen

Reizen die helpen

Als reisorganisatie voelen wij ons verantwoordelijk voor onze medewerkers op het terrein. Onze gastheren en gastvrouwen zetten al jaren hun beste beentje voor om onze reizigers te ontvangen en om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daar mag gerust wat tegenover staan.

Naast tonnen respect voor het geleverde werk, vergoeden wij onze lokale medewerkers dan ook zeer correct voor hun inspanningen. We willen dat onze overzeese collega’s ook een mooie toekomst kunnen uitbouwen voor zichzelf en voor hun families. Al heb je als reiziger dan misschien niet de ‘goedkoopste deal’, je zal je er wel goed bij voelen.

Himalayan Care Hands

Himalayan Care Hands

We werken structureel samen met de Nederlandse stichting Himalayan Care Hands. 

Opgericht in 2011 promoten zij duurzame ontwikkeling door het ondersteunen van projecten die vanuit lokale gemeenschappen uit Nepal komen. Empowerment en verzelfstandiging staan daarbij centraal.

MyHimalaya ondersteunt de werking van Himalayan Care Hands en beveelt deze NGO van harte aan voor wie op zoek is naar een zinvolle, professionele en efficiënte manier om zelf een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Nepal.

Voedselcampagne Myanmar

Noodhulp in Myanmar

Af en toe doet zich een noodsituatie voor op onze bestemmingen. Denk maar aan de Grote Aardbeving in Nepal in 2015. We nemen dan vaak een zeer concreet initiatief waarbij we helpen waar we kunnen.

Zo ondersteunen we momenteel een voedselcampagne in Myanmar waarbij onze lokale medewerkers voedselpakketten bezorgen aan families die zwaar getroffen zijn door de crisis door de politieke instabiliteit. Via een Go Fund Me campagne kan je een donatie overmaken. Je ontvangt nadien een foto-bewijs dat je gift ook daadwerkelijk bij 1 bepaalde familie is terechtgekomen.

 

MyHimalaya

Meer lezen over onze bestemmingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief