Onze troeven

Waarom op reis met MyHimalaya ?

Vakmanschap Wevers Himalaya

Vakmanschap

Al onze reizen worden samengesteld door fervente reizigers die intensief onze bestemmingen doorkruist hebben of die er lange tijd verbleven hebben. Zij houden de vinger aan de pols en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe concepten en ervaringen.

Naast hun reiservaring hebben zij ook jarenlange professionele ervaring in de reisindustrie en met alle technische aspecten die bij het organiseren van reizen komen kijken.

Als reiziger geniet je mee van ons vakmanschap !

 

Vrouw Nepal Reizen

Flexibiliteit

Door onze terreinkennis spelen wij flexibel in op de wensen van onze reizigers-in-spe. We hoeven niet voortdurend terug te koppelen naar het andere eind van de wereld om wijzigingen aan standaardroutes en programma’s te checken, maar kunnen je van bij de start snel en correct advies geven over de haalbaarheid van je reisplannen.

We werken heel bewust niet met ‘starre pakketten‘, maar passen onze reisvoorstellen volledig aan aan jouw verwachtingen qua programma, accommodaties en reistempo.

 

Nimmu House Ladakh

Kleinschaligheid

Wij kennen onze reizigers en onze reizigers kennen ons. Achter MyHimalaya zit een klein team van specialisten die je reis van A tot Z organiseren. Van bij je eerste vraag naar info tot bij de feedback na je terugkeer, heb je te maken met dezelfde mensen.

Ter plekke in onze gastlanden werken we al jaren samen met dezelfde kleinschalige partners, vaak familiale bedrijven met wie we een heel persoonlijke band hebben. Zij hebben aan enkele woorden genoeg  om te weten wat wij en onze reizigers van hen verwachten.

 

tamang-kinderen-nepal

Veilig op reis

Als erkende reisorganisatie voldoen wij aan alle wettelijke verplichtingen van de Europese Wetgeving op Pakketreizen en zijn we verzekerd tegen insolventie via het Garantiefonds Reizen. Wij onderschrijven eveneens de Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. Zo geniet je als reiziger de best mogelijke bescherming en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij maken deel uit van Nordic Collection, een solide groep van niche-specialisten met een stevige financiële basis.

onze bestemmingen

Nepal Reizen vrouwtje in de bergen tijdens trekking

Nepal

Hét land van de Himalaya

Met 8 van de hoogste bergen ter wereld op zijn grondgebied is Nepal ongetwijfeld hét land van de Himalaya. Naast de indrukwekkende bergzichten, geniet je er ook van eeuwenoude middeleeuwse architectuur, van tropische nationale parken en van hartelijke contacten met de gastvrije Nepalezen.

India Reizen

India

Geen land maar een continent

Variatie troef. Dat is het minste wat je van India kan zeggen. De diversiteit aan landschappen, bevolkingsgroepen en culturen zorgt ervoor dat India je keer op keer blijft verrassen. Groene jungle, witte Himalayapieken, uitgestrekte woestijnlandschappen en bruisende metropolen… India heeft het allemaal.

Bhutan Reizen : nonnenklooster nabij Punakha

Bhutan

Het land van het Bruto Nationaal Geluk

Het boeddhistische koninkrijkje Bhutan hult zich al decennialang in mysterieën. Eeuwenoude tradities worden er levend gehouden  tijdens kleurrijke festivals. Indrukwekkende kloosterburchten,  uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes, maken het idyllische plaatje compleet.

Sri Lanka Reizen portret van theeplukster

Sri Lanka

Een parel in de oceaan

Een tropisch eiland met eeuwenoude historische sites, groene hooglanden en indrukwekkende natuurparken. Voeg daar nog een gulle scheut gastvrijheid en charmante accommodaties aan toe en het is geen wonder dat Sri Lanka sinds jaar en dag veel reizigers kan bekoren.

Myanmar Reizen

Myanmar

Het warme hart van Azië

Myanmar, veelbeproefd maar immens veerkrachtig, is een openbaring voor zelfs de meest verwende Azië-reiziger. Een rijk boeddhistisch erfgoed, een caleidoscoop aan landschappen en vooral ongelofelijke warme mensen zorgen er voor dat een reis naar het voormalige Birma niemand onbewogen laat.

Reizen naar Bali in Indonesië

Indonesië

Eilanden vol variatie

De Indonesische archipel is een ideale vakantiebestemming voor wie houdt van veel variatie. Natuurlijk is er het bekende Bali, maar we tonen je graag ook minder toeristische plekjes op Lombok, Flores en Java. Of ga je liever op verkenning in Komodo, Sulawesi of Sumatra… ?

MyHimalaya

Meer lezen over onze bestemmingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief