Myanmar

Inle Lake

Sanctum Inle Resort

Sanctum Inle Resort – Myanmar

Aan de oevers van het Inle Meer, centraal in Myanmar, ligt dit prachtige boetiekhotel. Weg van de drukte van het naburige stadje vormt het een ideale én comfortabele uitvalsbasis om Inle en de omgeving te verkennen.

SANCTUM INLE RESORT

De architectuur van Sanctum Inle is opgevat als een oud klooster. Hoge gangen met rondbogen, een gezellige binnenkoer waarrond de verschillende kamers en suites op 2 verdiepingen liggen. Het geheel ademt rust uit, met tal van plekjes waar het heerlijk ‘loungen’ is.

Overdag verkennen de meeste reizigers per boot, te voet of per fiets de verschillende dorpjes op en rond het Inle Meer. Tegen de namiddag keert men dan vaak terug om te genieten van de infinity pool met zicht op het meer of van cocktails op het zonnige terras.

Een wellness-centrum met uitgebreide spa en massages, maken de ervaring compleet. In het restaurant worden zowel lokale als westerse gastronomische hoogstandjes geserveerd.

Hoewel het hele complex bijna 90 kamers telt, waant men zich er echt in een kleinschalig hotel. Verschillende suites bevinden zich in vrijstaande bungalows in de tuin, andere kamers hebben ruime balkons met zicht op het meer.

Sanctum Inle kan over de weg bereikt worden, maar de meeste reizigers verkiezen een aankomst per boot. Je vaart dan door kleine kanaaltjes, langs mooi aangelegde drijvende velden, tot tussen de rietkragen plots je verblijfplaats voor de komende dagen opduikt.

Om de regio rond Inle te verkennen heb je toch al snel 2 volle dagen nodig, maar niemand zal het je kwalijk nemen dat je in dit aangename hotel nog enkele dagen langer verblijft.

We nemen het Inle Sanctum Resort graag op in je volledige Myanmar-reis op maat.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief