Indonesië – Flores

Plataran Komodo Resort

Plataran Komodo – Flores – Indonesië

Wie een bezoek aan de Komodo Varanen wil brengen, reist best via Flores. Vanop dit tropische eiland start je meerdaagse cruise naar de eilanden Komodo en Rinca. Vlakbij Labuan Bajo, het vertrekpunt van de cruises, kunnen wij je dit absolute tophotel aanbevelen: Plataran Komodo.

Genieten van het ongerepte Flores

Plataran Komodo, nabij het havenstadje Labuan Bajo, is een mooi boetiekresort waar uiterste zorg wordt besteed aan elk detail. Het resort past perfect in de omgeving en is prachtig gelegen aan een privé-strand. Je kan er verblijven in verschillende kamertypes van stijlvolle heritage kamers tot zeer luxueuze villa’s met eigen zwembad. Alle accommodaties zijn voorzien van lokale stijlelementen en Indonesische kunstvoorwerpen, maar beschikken ook over alle westerse comfort.

Een uitstekend restaurant met tal van mogelijkheden voor private dining, zorgt ervoor dat ook je smaakpapillen verwend worden. In de Spa kan je terecht voor ontspannende massages en wellnessbehandelingen.

Plataran Komodo is uitermate geschikt om enkele dagen stijlvol te relaxen op het einde van je avontuurlijke Flores-reis. Je kan er diverse watersporten beoefenen, je kan gaan snorkelen, er worden diverse boottrips aangeboden naar verschillende eilandjes in de buurt,…

Voor veel reizigers is het echter de uitvalsbasis voor een cruise naar de Komodo Varanen die wij graag ook voor je verzorgen

Plataran Komodo maakt deel uit van de Plataran Group, een kleine keten van een tiental boetiekhotels met vestigingen o.m. in Bali en Java. Zij bieden ook de mogelijkheden voor luxueuze meerdaagse zeilcruises door de Indonesische archipel.

MyHimalaya

Andere unieke verblijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief