Lancering Nieuwe Website !

Win een fotoboek van Olivier Föllmi

Win een fotoboek van Olivier Föllmi

Olivier Föllmi is zonder twijfel een van de meest bekende fotografen ter wereld als het over de Himalaya gaat. Reeds decennialang brengt hij weergaloze fotoboeken uit met prachtige beelden van de Himalaya en zijn bewoners.

Een bloemlezing uit zijn rijke oeuvre vind je in het boek ‘My Himalaya – 40 Years among Buddhists’.

Wij geven 5 exemplaren van dit boek weg zodat je alvast even kan wegdromen en inspiratie kan opdoen voor je (volgende) reis.

 

Wat moet je daarvoor doen ?

Vul heel eenvoudig het onderstaande formulier in met het antwoord op de wedstrijdvraag.

De winnaars worden half mei verwittigd en de uitslag verschijnt ook op onze Facebook-pagina.

onze bestemmingen

Nepal Reizen vrouwtje in de bergen tijdens trekking

Nepal

Hét land van de Himalaya

Met 8 van de hoogste bergen ter wereld op zijn grondgebied is Nepal ongetwijfeld hét land van de Himalaya. Naast de indrukwekkende bergzichten, geniet je er ook van eeuwenoude middeleeuwse architectuur, van tropische nationale parken en van hartelijke contacten met de gastvrije Nepalezen.

India Reizen

India

Geen land maar een continent

Variatie troef. Dat is het minste wat je van India kan zeggen. De diversiteit aan landschappen, bevolkingsgroepen en culturen zorgt ervoor dat India je keer op keer blijft verrassen. Groene jungle, witte Himalayapieken, uitgestrekte woestijnlandschappen en bruisende metropolen… India heeft het allemaal.

Bhutan Reizen : nonnenklooster nabij Punakha

Bhutan

Het land van het Bruto Nationaal Geluk

Het boeddhistische koninkrijkje Bhutan hult zich al decennialang in mysterieën. Eeuwenoude tradities worden er levend gehouden  tijdens kleurrijke festivals. Indrukwekkende kloosterburchten,  uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes, maken het idyllische plaatje compleet.

Sri Lanka Reizen portret van theeplukster

Sri Lanka

Een parel in de oceaan

Een tropisch eiland met eeuwenoude historische sites, groene hooglanden en indrukwekkende natuurparken. Voeg daar nog een gulle scheut gastvrijheid en charmante accommodaties aan toe en het is geen wonder dat Sri Lanka sinds jaar en dag veel reizigers kan bekoren.

Myanmar Reizen

Myanmar

Het warme hart van Azië

Myanmar, veelbeproefd maar immens veerkrachtig, is een openbaring voor zelfs de meest verwende Azië-reiziger. Een rijk boeddhistisch erfgoed, een caleidoscoop aan landschappen en vooral ongelofelijke warme mensen zorgen er voor dat een reis naar het voormalige Birma niemand onbewogen laat.

Reizen naar Bali in Indonesië

Indonesië

Eilanden vol variatie

De Indonesische archipel is een ideale vakantiebestemming voor wie houdt van veel variatie. Natuurlijk is er het bekende Bali, maar we tonen je graag ook minder toeristische plekjes op Lombok, Flores en Java. Of ga je liever op verkenning in Komodo, Sulawesi of Sumatra… ?

Lees meer over onze reizen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief